Skip to content

Nationale concerttour van start in Assen!

Vanaf volgende maand trekken we met een team van ruim 50 mensen het land in met onze nieuwe concerttour “Onvoorwaardelijk”. Samen met MisSion, een geweldige band en enthousiaste kerken hopen we op duizenden bezoekers. We zingen de nieuwe Nederlandstalige liedjes die ik afgelopen jaar geschreven heb met Henk Doest en hopen elke provincie aan toe doen. Onze nieuwe cd zal dan ook te koop zijn.

We trappen af in Assen (zie www.martinbrand.nu) Heel binnenkort maak ik alle data/plaatsen bekend. Ik hoop dat jullie zullen komen en mensen zullen meenemen. Dit wordt namelijk echt een avond voor iedereen, ook als je helemaal niet gelovig bent zal je je niet buitengesloten voelen of op een andere planeet… πŸ˜‰

One thought on “Nationale concerttour van start in Assen! Plaats een reactie

  1. Martin, ik heb ook een reΓΌnie die dag , probeer zeker aanwezig te zijn, succes met de voorbereiding samen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s