Skip to content

Geloof komt door het horen – nog steeds…

08092010105

Ik zit straks weer 1,5 uur in de auto… Die tijd vul ik sinds 2 maanden in door te luisteren naar podcast (preken). John Piper, Mark Driscoll, Andy Stanley, Sproul… Allemaal geinspireerde en wijze mannen die over zoveel onderwerpen geweldig onderwijs hebben gegeven.

Ik merk inmiddels dat het dagelijks onderwijs me begint te beinvloeden (ten goede). Langzaam veranderd mijn blik op de wereld, mijn omgeving en mezelf. De Bijbel is ook heel nuchter. Wat je zaait zal je oogsten. En in Romeinen 10 staat dat geloven komt door horen. Dat geldt niet alleen voor de eerste keer dat je in Jezus gaat geloven. Dat blijft zo… Door te luisteren naar ware woorden en te bidden groeit je geloof. En daar geniet iedereen van mee.

Meer van Jezus in je leven is meer visie, vreugde, geloof, hoop… Ja, zeker, en liefde! Hoe ga jij ervoor zorgen dat je geestelijk gezonde input krijgt vandaag? Want input ga je zowieso krijgen. Waar gaat het vandaan komen. Bij welke bron ga jij je dorst lessen… Ik wens je het goeie toe!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s