Skip to content

Altijd zinvol om te delen

Bijbelstudie
Ik kreeg net een mailtje van iemand veel heeft gehad aan een toespraak die ik vorige week online zette. Dat raakte me en maakt me heel blij. Als jij en ik waardevolle en ware woorden (uit de Bijbel) en onze levens met anderen delen gebeurt er iets. Het is altijd zinvol om door te geven wat in je leeft. Doe dat en wees een instrument voor God. Al is het maar iets simpels delen via je social media of een kort persoonlijk verhaal delen in een gesprekje. Het kan levens veranderen…

2 thoughts on “Altijd zinvol om te delen Plaats een reactie

  1. wat ik wil delen:’geloven als een kind met blind vertrouwen’: een jongen( 8 jaar) uit mijn stamgroep
    krijgt te maken met een overleden overgrootoma, waarop hij tegen mij vertelt: “als ik alleen dood ga wil ik gecremeerd worden, wat zal ik daar alleen en koud in een kist onder de grond doen….als ik met meer mensen tegelijk dood ga mag ik begraven worden en…mijn geest gaat toch direct naar God…”!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s