Skip to content

Wekelijks radioprogramma ‘BRANDBRIEF’

578981_10151550350905045_1706154683_n

Elke zondagavond om 20:00 uur is Martin terug op Groot Neuws Radio, een landelijk christelijk radiostation. Zijn nieuwe programma heet ‘Brandbrief’ waarin hij verhalen, vragen en ervaringen van luisteraars en mensen in het land centraal stelt en op vragen antwoord probeert te vinden. Luisteraars en Martins Facebook-volgers worden ingezet hierbij. Ook veel mooie toepasselijke muziek, elke week uitgezocht op het thema van de uitzending.

Als jij ook een vraag hebt rondom geloven. Een situatie die lastig is. Of juist een super mooi verhaal dat je wil delen. Kom dan maar op. Mail naar info@martinbrand.nu En wie weet kan Martin zijn volgende uitzending daar aan wijden…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s