Skip to content

Indrukwekkend, integer, verdrietig en toch hoopvol – video

Remco
Het verhaal van Remco was zo indrukwekkend en integer dat ik met tranen in mijn ogen heb zitten kijken en luisteren. Ik werd getipt over deze uitzending omdat er enkele liedjes van mij en MisSion zijn gebruikt in het programma. Hoe verdriet, gebrokenheid en geloof, hoop en liefde bij elkaar kunnen komen. Aanrader om even naar te kijken KLIK HIER VOOR DE UITZENDING. 

One thought on “Indrukwekkend, integer, verdrietig en toch hoopvol – video Plaats een reactie

  1. Nou, na jouw tip op facebook heb ik het ook teruggekeken. Ik hield het echt niet droog! Wat een verdriet en dan tóch zo’n vertrouwen dat God erbij is. Heel bijzonder en heel waardevol voor iedereen die misschien wel in een zelfde soort situatie zit!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s