Skip to content

God heeft eerst voor jou gekozen (audio toespraak)

Zondag 3 februari 2013 sprak Martin in Baptistengemeente ‘de Ark’ in Assen over het thema ‘God heeft gekozen voor jou’. Het gaat om de twee geboortes die een mens kan meemaken. En in allebei die wonderen is God de grote kracht en initiatiefnemer. Zijn ‘ja’ voor jouw leven is altijd eerder en sterker dan jouw ‘ja’ naar Hem. Soms vraag je je af waarom je leeft en als je christen bent misschien ook of God wel echt (nog) van je houdt. Luister en wees bemoedigd door de woorden van de Bijbel die heel duidelijk zijn. Het zal voor je vast gaan staan. Wat er ook gebeuren zal, wat ik ook voel of niet, of ik nou zondig of goeie dingen doe. God heeft voor mij gekozen.

https://martinbrandproducties.files.wordpress.com/2013/02/20130203o.mp3

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s