Skip to content

Dichtbij Mattheus komt opnieuw tot leven

_MG_9830De afgelopen twee jaar hebben Henk Doest en Martin Brand, samen met een bevlogen team van musici en zangers, de beleving ‘Dichtbij Mattheus’ in diverse theaters en kerken gebracht.

Dit jaar zal de voorstelling opnieuw tot leven komen op de Gereformeerde Hogeschool in Zwolle waar studenten het verhaal zullen ondergaan en zelfs deel van de voorstelling zullen worden.

Op dit moment zijn er ook nog mogelijkheden om samen te werken met kerken/organisaties die rond de paastijd een missionaire voorstelling willen brengen voor hun omgeving. Dichtbij Mattheus is een eigentijdse Nederlandstalige theaterbewerking van het klassieke meesterwerk.

We horen de komende weken graag van kerken/organisaties die hierover verder willen praten en de mogelijkheden willen onderzoeken. Neem hiervoor contact op met Anneke Doest op mailadres: boekingen@martinbrand.nu

One thought on “Dichtbij Mattheus komt opnieuw tot leven Plaats een reactie

  1. Een prachtig ,zoals jullie het noemen,eigentijds stuk! Demoeite waard om heen te gaan. Ik begrijp hieruit dat er GEEN ‘dichtbij Mattheus’ projectkoor komt dit jaar ( zoals in Kampen) om op in te schrijven?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s