Skip to content

Brandbrief: “Geen zin in God…”

bored_largeBrandbrief no. 6 – “Geen zin in God”
De afgelopen week kreeg ik drie verschillende mails waarin mensen aangeven dat ze de passie  voor God missen of nooit hebben gehad. Ze ervaren niets  van God. Ze hebben hierdoor steeds minder zin om naar de kerk te gaan, Bijbel te lezen of andere dingen te doen die draaien rondom geloof. Een neerwaartste spiraal gaat dan vliegensvlug ontstaan. Hoe kom je hier uit? Hoe krijg je (opnieuw) geestelijk enthousiasme. Luister naar deze uitzending van Brandbrief.

LUISTER NU: Geen zin (meer) in God

Andere uitzendingen van Brandbrief terugluisteren 

*Elke zondagavond om 20:00 uur presenteert Martin op Groot Nieuws Radio (1008 AM of www.grootnieuwsradio.nl) het programma ‘Brandbrief’. In dat programma gaat hij, samen met luisteraars en facebookvrienden, op zoek naar (Bijbelse) antwoorden op menselijke vragen en geloofsdillema’s. Heb jij ook een ‘brandende vraag’ of een mooi getuigenis? Mail naar: info@martinbrand.nu

*Elke zondagavond om 20:00 uur presenteert Martin op Groot Nieuws Radio (1008 AM) het programma ‘Brandbrief’. In dat programma gaat hij, samen met luisteraars en facebookvrienden, op zoek naar (Bijbelse) antwoorden op menselijke vragen en geloofsdillema’s. Heb jij ook een ‘brandende vraag’ of een mooi getuigenis? Mail naar: info@martinbrand.nu

*In verband met auteursrechten is de muziek grotendeels uit het programma geknipt. Als je live luistert op zondagavond, kan je hiervan natuurlijk wel genieten. Elke week kiest Martin muziek uit bij het thema van de brandbrief

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s