Skip to content

EEN JAAR LATER… We kunnen alleen maar danken!

Het is maandag a.s. precies een jaar geleden dat Martin een hartstilstand kreeg. Een jaar geleden dat Susanne van de professionals te horen kreeg dat “ze nergens op kon rekenen, dat Martin het waarschijnlijk niet zou overleven of gehandicapt zou raken” Maar wat is het anders gelopen. Wat zijn we dankbaar! Het afgelopen jaar heeft Martin tientallen concerten gegeven, verschillende Praise United koren kunnen leiden, zijn taak bij Groot Nieuws Radio en de HQ-school opgepakt. Eigenlijk kunnen we zeggen dat Martin weer helemaal de oude is en vol enthousiasme zijn werk weer kan doen!

10 thoughts on “EEN JAAR LATER… We kunnen alleen maar danken! Plaats een reactie

 1. Wat geweldig hoe de Heer je gebruikt Martin.
  De Heer is Goed, en blij dat je leeft. Ik kan nog veel genieten van je geestelijke liederen. Ik ben de Heer ook dankbaar!

 2. En wát is er veel gebeden! Zoveel die meestreden! God is trouw aan Zijn Woord, Hij heeft onze gebeden verhoord! Het was jouw tijd niet om te gaan, God heeft een wonder gedaan!

 3. Dankbaar dat je bij ons mocht blijven,en we met elkaar met Praise United Friesland een liefdevol optreden olv jou,Martin, mochten verzorgen afgelpoen Pinksterdagen!

 4. ik kan er nog steeds stil van worden!!! en ontroerd van raken !!!en ben onze Hemelse Vader dankbaar dat je er nog bent!!!

 5. Fijn dat het zo goed gaat. Ik hoop nog lang van jouw mooie liedjes te kunnen genieten, vooral nu mijn vader ernstig ziek is haal ik daar veel kracht en troost uit.

 6. Martin ik ben ook dankbaar dat het zo goed is afgelopen.
  En ik hoop dat jou suus het inmiddels ook een plekje
  Heeft kunnen geven.
  Geniet van elkaar jongen.
  Groeten grietje rook

 7. heel veel sterkte ik weet zeker dat er heel veel voor je bidden Jezus zegt ik ben alle dagen bij je GODS zegen ook voor vrouw en kinderen Janny van der knokke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s