Skip to content

Vader zijn, mannenwerk – Geweldige Film!

Bijna iedereen die vader is of vader wil worden, wil een goede vader zijn. Betrouwbaar, aanwezig, betrokken en sterk. Een man uit één stuk waar je op kunt rekenen. De invloed van een vader op zijn kinderen (zowel zonen als dochters) is nauwelijks te overschatten en daarom is het vaderschap misschien wel één van je meest verantwoordelijke taken op aarde. Je kinderen zijn van onschatbare waarde voor jou en daarom is het de moeite waard om eens stil te staan bij de eretitel: ‘VADER’.

Daarom wil ik je uitdagen om een uurtje te nemen om deze speelfilm te kijken. Ga een bak koffie halen of iets anders en pak een lekkere stoel! Deze film zal je raken en inspireren! Ook vrouwen mogen kijken hoor… Maar vooral voor mannen aanbevolen! Aan het einde van de film nog een kort woord van Martin.

KIJK HIER

3 thoughts on “Vader zijn, mannenwerk – Geweldige Film! Plaats een reactie

  1. Ik heb als vrouw deze film voor mannen gekeken, maar ik denk dat alle vrouwen hem moeten zien! Deze film heeft mij erg geraakt, Ik denk dat er nog vaak te makkelijk wordt gedacht over welke invulling ouders moeten geven in de levens van hun kinderen. Het heeft mij als moeder ook aan het denken gezet over mijn invulling in het leven van mijn dochter. Kortom een mooie film en ik ga hem zeker nog een keer helemaal bekijken!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s