Persoonlijk nieuws!

Het was een onwerkelijke ontdekking die Susanne deed op de eerste dag dat ik thuis kwam uit het ziekenhuis vorige maand. We waren wat beduusd door alle gebeurtenissen en de schrik zat er nog flink in. Ze kwam de studeerkamer binnen met een zwangerschaptest en zei: “Lieverd, het is misschien een beetje een rare overgang, maar eh… volgens mij… ben ik in verwachting!” Wat een blijdschap! Wat is het geweldig om dit nieuwe wonder te mogen meemaken! Helemaal nu!

Met Susanne gaat het goed (al is ze erg moe, misselijk en kan ze de meeste gerechten en kookluchtjes niet meer verdragen). Noah heeft het dagelijks over de baby in de buik en vermoedt dat hij zelf ook zwanger is. Ook hij heeft het over ‘beetje misselijk’. Het is een meelevend ventje… 😉 Vandaag hadden we de tweede echo en alles ziet er prachtig en gezond uit! We zijn dankbaar! Volgend voorjaar verwachten wij een nieuw mensje in ons gezin. Dankbaar.

aankondiging