Een gevaarlijk advies… (korte toespraak + live optreden)

Het volgen van je hart is een nobel streven en wordt flink aangemoedigd. Toch is het volgens de Bijbel best een gevaarlijk advies.

Het kan heel goed zijn, als ons hart vernieuwd en vervuld is door God. Zo niet, dan is het volgen van je innerlijke verlangens en drive best vaak het begin van een grote of kleine ramp. Voor jou en je omgeving. In deze samenvatting van Martins toespraak (Andel, zo 29 september 2013) kan je ook genieten van 3 luisterliedjes die hij live zong. ‘Koning Ik’ ‘Motiverend Boek’ en ‘Niet Jan Klaassen’… Geniet ervan en doe er je voordeel mee! We vinden het leuk om hieronder je reactie te lezen. Deze pagina is ook te delen via social media, klik daarvoor op de linkjes hieronder!

Je kunt de opname ook downloaden en in je MP-3 speler zetten:

Toespraak ‘Leid je (nieuwe) hart’