Skip to content

Een gevaarlijk advies… (korte toespraak + live optreden)

Het volgen van je hart is een nobel streven en wordt flink aangemoedigd. Toch is het volgens de Bijbel best een gevaarlijk advies.

Het kan heel goed zijn, als ons hart vernieuwd en vervuld is door God. Zo niet, dan is het volgen van je innerlijke verlangens en drive best vaak het begin van een grote of kleine ramp. Voor jou en je omgeving. In deze samenvatting van Martins toespraak (Andel, zo 29 september 2013) kan je ook genieten van 3 luisterliedjes die hij live zong. ‘Koning Ik’ ‘Motiverend Boek’ en ‘Niet Jan Klaassen’… Geniet ervan en doe er je voordeel mee! We vinden het leuk om hieronder je reactie te lezen. Deze pagina is ook te delen via social media, klik daarvoor op de linkjes hieronder!

Je kunt de opname ook downloaden en in je MP-3 speler zetten:

Toespraak ‘Leid je (nieuwe) hart’

4 thoughts on “Een gevaarlijk advies… (korte toespraak + live optreden) Plaats een reactie

  1. Wat een boeiend verhaal je hart volgen als hij niet in mijn hart was gekomen was mijn weg ook anders gegaan moest ook keuzes maken in mijn leven en moest ook meer aan mij zelf denken mijn hart volgen maar het liep anders mij hart gevolgd maar samen met God als ik dat zelf moest doen hij maakte die keus zo ervaar ik dat ben verandert vesterkt maar met vallen en op staan want geloven is je hart volgen samen met Hem hoe moeilijk het soms is

  2. Wat heb je weer een mooi boeiend en begrijpelijk verhaal Martin !! Heerlijk om naar te luisteren. Iedere dag bidden om de dag te vullen samen met Hem. O, zo moeilijk als je snel door wereldse zaken afgeleid wordt. Maar wil het zo graag !!! Leuk nieuw woord heb je…..verleden tijd van gevreten…gevroten… hihi…

  3. Hoi Martin, wat een supergave toespraak is dit!! Hier kan ik echt weer iets mee, heerlijk om de zondag mee te beginnen (samen met een kop koffie 😉)
    Het komt recht in mijn (versteende) hart binnen….
    Zo gaaf dat God mij op de juiste momenten dit soort toespraken en liedjes aanreikt! 😊
    Fijne zondag, groetjes Marion Smit

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s