Skip to content

De 5 liefdestalen (complete video serie!)

Iedereen weet dat het hebben van goede relaties – of het nu over je huwelijk, een vriendschap of een relatie met je kinderen gaat – niet altijd even gemakkelijk is. Check video’s…
Iedereen verlangt naar goede relaties en wil daar meestal ook wel in investeren, maar toch gaat het nog heel vaak fout of minder goed dan je graag zou willen. Toch? Vorige maand sprak Martin twee keer over ‘de Liefde’. Vanuit het bekende boek ‘de 5 liefdestalen’ is de Basis, een eigentijdse gemeente voor ‘zoekers’ in Apeldoorn gestart met een serie diensten over dit onderwerp. De reacties waren erg positief, vooral ook door de herkenbaarheid en toepasbaarheid van de tips om relaties te verbeteren en te leren over Gods liefde.

Kijk nu alle toespraken in de juiste volgorde. De andere spreker is voorganger in de Basis, Peter van der Weerd. Veel plezier en inspiratie toegewenst!

4 thoughts on “De 5 liefdestalen (complete video serie!) Plaats een reactie

  1. Hoi Martin,

    ik vind het zo bijzonder dat deze filmpjes mij zelfs een aantal weken later nog kunnen raken. Dat zelfs het gebed mij nog aanspreekt. Ik vind het echt heel mooi.
    Martin, ik hoop dat je nog heel veel tijd met God en voor jou belangrijke mensen door mag brengen. En ik hoop vooral dat je nog veel mensen mag vertellen over jouw grote passie: “GOD”.

    Gods zegen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s