Skip to content

Oordelen mag wel (maar kijk eerst ff in de spiegel)

Luister naar een uitzending van Brandbrief over oordelen. Misschien helemaal zo slecht nog niet…

4 thoughts on “Oordelen mag wel (maar kijk eerst ff in de spiegel) Plaats een reactie

  1. Dag Martin, mag ik hierop reageren met een stukje wat ik gevonden heb?
    Slaat op jouw blog, maar ik : ik kan jou ( nog) volgen!
    Gr. mariet

    • Ik had een stukje van Anselm GrΓΌn gevonden over Wees wie je bent: Ontdek je ware gezicht.Sprak me aan, ontdek eerst jezelf in God, voordat je ook maar denkt aan een ander… Voor onze levensweg is nodig: laat je niet door anderen voorschrijven welke weg je moet gaan, ga je eigen weg. Word jezelf. Ontdek de oorspronkelijke en onvervalste persoon doe God met jou heeft bedoeld.En heb de moed om datgene wat oorspronkelijk is, in jouw leven te realiseren. Wie was jij, voordat je ouders je hebben opgevoed?Wie was jij in God,voordat je werd geboren? Herinner je je goddelijke kern. Als je daarmee in contact komt,kun jij je weg in vrijheid ( met God voor mij)gaan. Toon je ware gezicht,dat is onze levenstaak,toch?Bevrijd je van alle ziekmakende beelden,ooit in je levensgeschiedenis ervaren, van zieke godsbeelden. Wanneer jij door het gelaat van Jezus jouw oorspronkelijke gezicht ontdekt, dan zal er een genezende invloed op jouw omgeving uitgaan.Leer in ieder mens het gelaat van Jezus ontdekken.Zoals ik dat zie in jou,Martin! Nu nog in mezelf, graag het onvervalste beeld!Ken jij Anselm,zijn boeken of stukjes of….?Zoekende…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s