Skip to content

Wat gedachten over aanbidding (audio)

Ik kom in allerlei soorten kerken, van zeer behoudende ‘traditionele’ kerken tot vrij charismatische pinkstergemeenten. Overal wordt gezongen. Ook is ‘de muziek in de gemeente’ vaak een onderwerp van gesprek.  Een paar jaar geleden (in 2008) sprak ik als ‘gospelartiest en zangleider’ eens op een jongerenmeeting in Rijssen over het onderwerp ‘Aanbidding’. Is zingen ook altijd aanbidding? Wat maakt het verschil? Wat zegt de Bijbel? Moet er perse een band bij. Moeten we klappen, dansen en springen? Waar draait het nou echt om? Wat is de kern? Misschien dat deze Bijbelwoorden en persoonlijke ervaringen van Martin je zullen inspireren… Hoe kan jij meer en meer een aanbidder van God zijn?

Ik ben ook benieuwd naar jouw gedachten, reageer gerust en deel deze toespraak eventueel via social media via onderstaande linkjes.

4 thoughts on “Wat gedachten over aanbidding (audio) Plaats een reactie

  1. Muziek is heel belangrijk, zingen,orgelspel ….enz. voor ons mensen,je kunt zo mooi het gevoel erin kwijt,zoals jouw liedjes Martin,dichtbij en veelbetekenend e teksten! Wat fijn dat er nu net een blog naar me toekomt , op een moment ( bij een begravenis van een 61 jarige man en zingend jouw lied Kom tot de vader vanmiddag) denkend aan jouw gave om zo mooi te kunnen verwoorden en met ons delend wat we nodig hebben. Of bedoel je dat niet met je vragen over hoe we ons mogen uiten,

    Martin,misschien hoort het meer bij je blog over vergeving??

  2. Mijn moeder gaf de volgende woorden aan haar verlangen om Jezus te volgen: Het is mijn wens om een kind van de Vader te zijn waar Hij glimlachend naar kan kijken’.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: