Wat gedachten over aanbidding (audio)

Ik kom in allerlei soorten kerken, van zeer behoudende ‘traditionele’ kerken tot vrij charismatische pinkstergemeenten. Overal wordt gezongen. Ook is ‘de muziek in de gemeente’ vaak een onderwerp van gesprek.  Een paar jaar geleden (in 2008) sprak ik als ‘gospelartiest en zangleider’ eens op een jongerenmeeting in Rijssen over het onderwerp ‘Aanbidding’. Is zingen ook altijd aanbidding? Wat maakt het verschil? Wat zegt de Bijbel? Moet er perse een band bij. Moeten we klappen, dansen en springen? Waar draait het nou echt om? Wat is de kern? Misschien dat deze Bijbelwoorden en persoonlijke ervaringen van Martin je zullen inspireren… Hoe kan jij meer en meer een aanbidder van God zijn?

Ik ben ook benieuwd naar jouw gedachten, reageer gerust en deel deze toespraak eventueel via social media via onderstaande linkjes.