Skip to content

It’s the most wonderful time…

Voor mij is kerst elk jaar ook weer een prachtige kans om veel jonge mensen iets mee te geven over de geboorte van Jezus.  Al jaren trek ik met kerst en pasen langs verschillende middelbare scholen met een totaalprogramma. Ook schrijf en regisseer ik al een paar seizoenen de HQ-kerstvoorstelling. En als klap op de vuurpijl was ik samen met Henk Doest betrokken bij een creatieve kerstviering maken met studenten van de Gereformeerde HogeschoolHet is een drukke tijd geweest met alle voorbereidingen. Maar…

Nu is het klaar en gaan de vieringen het land door. Bij elkaar zullen in deze vieringen zo’n 8000 jongeren (en vergeet de docenten niet) op 12 scholen de boodschap meekregen van onvoorwaardelijke liefde. Over God die dichtbij wilde komen en ons door Jezus uitnodigt om Hem te leren kennen.  Ik hoop dat er ook dit jaar weer jonge mensen worden geraakt door dit eeuwenoude, maar oh zo levende, verhaal!

Ik zal zelf, met Jaap, te gast zijn in Groningen, Hardinxveld, Hardenberg en Emmeloord… Voel je vrij om mee te bidden voor de jongeren waarvoor we optreden.

One thought on “It’s the most wonderful time… Plaats een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s