Skip to content

Durf je geloof te evalueren

Een nieuwe video toespraak over gepassioneerd blijven zoeken naar meer waarheid van God. Vaste denkbeelden (dogma’s) los durven laten als dit nodig is. Over verandering van denken… Over (ver)blind zijn, star en ogen die geopend worden. Vertrekpunt in deze dienst was de film ‘now you see me’. Deze maand is namelijk filmmaand in ‘de Basis‘, een eigentijdse kerk voor zoekers in Apeldoorn.

4 thoughts on “Durf je geloof te evalueren Plaats een reactie

 1. Na het beluisteren van je toespraak moest ik denken
  aan wat ik vaak denk.
  Als je (men) denkt dat je Het gevonden hebt,heb je nooit goed gezocht.
  Dank voor wat je deelde,ik wil meer omdat wat ik weet,ervaren heb idd doet verlangen naar meer van Hem kennen.
  Hartelijke groet
  Jannieka

 2. Dank U dat ik deze woorden van U kon horen. Dat doet mij wel beseffen dat ik nog een lange weg heb om te gaan. Het was een heftige toespraak maar ik ben zo blij dat U wilde bidden voor ons zoekenden. Dank U dat ik dit weer besef en de kracht voel om verder te zoeken. U gebed heeft mij verwarmd!

 3. Heerlijk te horen dat we met veel zoekende zijn en dat er altijd meer te ontdekken valt dat we allen soms twijfelen en ook weer op een ander moment zo vol van ons geloof zijn ,waar bij deze diensten zeker helpen dat zingen is ook zeker herkenbaar wat erg eigenlijk maar je houd ons wel een spiegel voor en ik vergeet het vast niet gauw , dank je wel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s