Skip to content

Indrukwekkende toespraak rondom abortus

Deze toespraak heeft veel indruk op mij gemaakt. Met tranen in mijn ogen heb ik zitten luisteren en kijken. Ook naar het verhaal van een abortus-overlevende. Een vrouw die niet geboren had ‘mogen’ worden maar nu de wereld rondreist met haar verhaal. Het onderwerp ‘abortus’ maakt veel emotie los bij mensen. Luister naar deze woorden om je te helpen om een (nieuwe?) visie op abortus te krijgen. En hoe om te gaan met de gevoelens die je misschien hebt rondom dit onderwerp.

3 thoughts on “Indrukwekkende toespraak rondom abortus Plaats een reactie

  1. Respect dat jullie dit moeilijke onderwerp niet schuwen.
    Integendeel.Ik was erg onder de indruk van de manier waarop de bijbel hierbij gebruikt is,zonder veroordeling maar wel met een duidelijk standpunt,ook van de spreker,zonder compromissen.
    Wat een geweldig krachtig ontroerend getuigenis van een vrouw die niet had mogen leven.God heeft ook door haar getuigenis het laatste woord!
    God zegene jullie

  2. Wat een heftige toespraak. Als ik de psalm 139 hoorde was ik in tranen. Dank u dat ook zo’n moeilijk item niet uit de weg gaat zoals sommige mensen. Er is leven van de conceptie af dat geloof ik nu vast!

    Chrisferket

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s