Skip to content

Martin tekent overeenkomst voor nieuw album

Dit jaar hoopt Martin een nieuw album te maken. Werktitel: ‘Leef Vandaag’ Een album waarvan hij hoopt dat het ‘zijn mooiste cd tot nu toe wordt’. Met liedjes die hij tijdens twee veelbewogen jaren schreef. Martin zegt: “De nieuwe teksten zijn uit het leven gegrepen en gaan over vertrouwen, rust vinden bij God, Hem (beter) willen kennen, God soms niet kunnen vinden, vader zijn en over doorgaan op de goede weg. Het zal een plaat worden waarin veel mensen hopelijk bemoediging en kracht zullen vinden.”
Naast aanbidding en herkenbare luisterliedjes komt ook de theaterkant van Martin naar voren in het cabarateske ‘Paseo Herencia’, en ‘Visje’. Op dit moment is het schrijfproces in volle gang.

Vandaag werd de overeenkomst met platenlabel Edenmuziek ondertekend.  Henk-Jan Oudenampsen (links op de foto) is enthousiast over de samenwerking: “Toen wij tien jaar geleden het platenlabel Edenmuziek overnamen, was Martin de eerste zanger die ik aanbood een cd te produceren. Er was een soort inhoudelijke klik die altijd is gebleven in de afgelopen jaren. Als ik zie wat God heeft gedaan, de verhalen van mensen hoor en hoeveel cd’s we het land zagen ingaan, kan ik alleen maar dankbaar zijn. Mijn verwachtingen zijn echt overstegen. We hopen dat ook dit nieuwe album mensen zal raken en op Jezus zal wijzen.” 
Op deze website houden we je op de hoogte over de verdere ontwikkelingen.

Martins 7 eerdere albums zijn hier te zien en bestellen. 

3 thoughts on “Martin tekent overeenkomst voor nieuw album Plaats een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s