Martin in eenmalig theaterconcert ‘Vier Maten Glimlach’

Op zaterdagavond 1 maart zal Martin Brand als solist en presentator te horen zijn in het eenmalige theaterconcert ‘Vier Maten Glimlach’. Een avondvullend, hartverwarmend en interactief programma met de mooiste Nederlandstalige luisterliedjes. Met zangeres Barbara Lok, pianist Henk Doest, een professionele groep muzikanten en een groot gelegenheidskoor belooft deze avond een bijzonder en sfeervol avondje uit te worden. Voor iedereen die houdt van het Nederlandstalige lied van Toon Hermans, Stef Bos, Blof, Herman van Veen en klassiekers van Annie MG Schmidt bijvoorbeeld. De kaartverkoop is begonnen. Voor 12,50 euro ben je erbij. Dit concert wordt gegeven in de Stadsgehoorzaal in Kampen. Een leuk idee voor een avond uit? Reserveer je kaarten op de website van het theater. www.stadsgehoorzaalkampen.nl

Categorieën