Skip to content

4 Maten Glimlach Veenendaal & Leeuwarden

IMG_7698Het theaterprogramma ‘Vier Maten Glimlach’ met de mooiste Nederlandstalige liedjes krijgt een vervolg. Na 4 succesvolle voorstellingen willen initiatiefnemers Martin Brand en Henk Doest ‘Vier Maten’ ook uitvoeren in andere regio’s. Vier Maten Glimlach heeft een hoofdrol voor een lokaal projectkoor. Te beginnen met projecten in Veenendaal, Leeuwarden en Hardenberg en Kampen waarvoor de inschrijving inmiddels is begonnen. Centraal staan ‘klassiekers’ van bijvoorbeeld Toon Hermans, Stef Bos, Herman van Veen, Annie MG Schmidt, Boudewijn de Groot en vele anderen. Een feest van herkenning of juist de ontdekking van iets nieuws…

Zangers uit de regio werken samen met professionals in deze muzikale theatervoorstelling. Het gelegenheidskoor werkt tijdens 4 sfeervolle repetities aan een mooi eindresultaat. Meedoen in Veenendaal of Hardenberg? Zie www.viermatenglimlach.com voor meer info en inschrijving.

5 thoughts on “4 Maten Glimlach Veenendaal & Leeuwarden Plaats een reactie

 1. Hallo Martin,

  Leuk dat jij en Henk dit jaar weer “Vier maten glimlach” willen uitvoeren in Hardenberg. Ik zag dat de repetitiedagen staan gepland op de donderdagavonden. Vorig jaar weet ik, dat er velen van mijn koor uit het dorp Lutten, met jullie meegedaan hebben en ontzettend plezier hebben gehad, alleen ben ik bang dat ze nu zullen afhaken ivm de repetitiedagen omdat deze tegelijk valt met onze repetitiedag van het koor. Daarbij is donderdagavond in Hardenberg, koopavond, en zullen er best veel mensen moeten werken. Ik ben bang dat er velen hierdoor af zullen haken.

  Ik wilde jullie dit gewoon even meegeven. Het is geheel aan jullie zelf wat je er mee doet.

  Ik hoop natuurlijk dat het weer een succes gaat worden, net als de vorige keer en dat het mij dit jaar wel lukt om eens te komen kijken. En wie weet, als mijn gezondheid het toelaat, eens mee te zingen.

  Warme groet, Jerinde Odink

  • Bedankt voor je reactie Jerinde. Goed dat je meedenkt. We zullen dit meenemen. Mijn gedachte nu is dat op woensdag weer andere mensen hun ‘verplichtingen’ hebben… Als nu blijkt dat woensdag een betere repetitiedag is, zullen we zeker een ‘wissel’ overwegen… Gelukkig is het nog geen april 2015. 😉

 2. Hoi Martin en Henk,
  Ik heb me al opgegeven ook al is het nog ver weg,ik heb mijn telf.nrs. ingevuld,die zijn toch niet zichtbaar meer voor ‘andere mensen’?
  De woensdagavond als repetitie avond zou me ook heel goed uitkomen,was vorig jaar toch ook zo? Ook gezien bovenstaande opmerkingen?
  Hartelijke groet van Mariet

  • Beste Mariet,
   We zagen je aanmelding al binnenkomen… Hadden eigenlijk ook niet anders verwacht… 😉 De repetitie moeten we nog even bekijken. We houden het eerst even op donderdag.

 3. Ik woon in Belgie maar zou er wat voor geven om mee te werken aan dit theaterconcert. Al die liedjes zijn er uit mijn tienertijd.
  Ik wens julleog veel zingplezier en hoop dat concert ooit te kunnen bekijken. Misschien via YouTube?
  Proficiat aan Martin en Henk!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s