Skip to content

Féline Ankie Brand is geboren

1483382_743853022299725_1846865061_n
Wat zijn we dankbaar voor de geboorte van Féline, onze mooie dochter. De bevalling (zondag 16 maart) was kort maar krachtig (2 uur) en er volgden 11 onzekere dagen omdat ons meisje een lastige start had. Allerlei ziektebeelden en syndromen kwamen als ‘verdenking’ voorbij. Een achtbaan van emoties en onzekerheden hebben we ervaren. Maar Féline herstelde wonderwel en is nu sinds een week thuis als gezonde baby. Wij zijn op slag verliefd op deze schoonheid

 

8 thoughts on “Féline Ankie Brand is geboren Plaats een reactie

 1. Nog van harte gefeliciteerd met dit prachtige zondagskind: dat ze vrolijk en gezond mag opgroeien!
  Een heel gezin inmiddels, veel geluk & zegen samen!

 2. Hoi Martin,
  Wat fijn dat jullie nu thuis kunnen genieten van jullie mooie meisje Féline!! En wat een mooie naam hebben jullie haar gegeven!
  Ik hoop je a.s. zondag even persoonlijk te ontmoeten, bij de dienst in ’s Gravenzande waar je spreekt (eindelijk eens hier in de buurt 😀 gaaf!) om je te feliciteren. Maar ook om te laten weten dat ik dankbaar ben hoe goed het nu met mij gaat, dat komt mede door jouw bemoedigende toespraken en liedjes!
  Ik ben een heel stuk ben “gegroeid” in mijn persoonlijke leven en in geloof,
  daar ben ik jou, maar ook God
  heel dankbaar voor! Vind het bijzonder hoe jij mensen “raakt”
  met je toespraken!
  Groetjes Marion Smit

 3. Martin & Susan,
  Van harte gefeliciteerd met jullie prachtige dochter en zusje Feline!
  Zegen en wijsheid bij de opvoeding…
  met de groetjes, Greetje Brinkman

 4. hoi fam brand
  van harte gefeliciteerd met julie mooie dochter .wij wisten dat niet helemaal goed ging met julie dochter omdat martin bij ons voor zou gaan in de avonddienst .maar gerald troost heeft prachtig overgenomen hoor .maar fijn dat julie dochter weer thuis is veel geluk en god zegen

 5. Hoi Martin wat en mooie site heb je weer gemaakt en wat hebben jullie er en mooie dochter en zusje bij gekregen ze had en valse start dat had onze zoon 43 jaar geleden ook ik weet hoe dat voelt vergeten doe ik dat nooit maar als het dan goed gaat ben je dubbel zou dankbaar en met jullie kleine meid gaat het gelukkig ook de goede richting op van harte en geniet van deze kleine meid met jou gezin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s