Liedjes nieuwe album bijna af!

Deze weken is Martin, samen met zijn muzikale vrienden Jaap Kramer, Wouter Nohlmans en Henk Doest (en een beetje hulp van zijn zoon Noah – zie foto), druk bezig met de liedjes voor zijn nieuwe album ‘Vaste Grond’. Martin: “Ik hoop dat dit mijn mooiste album tot nu toe zal worden. De ervaringen van de afgelopen twee roerige jaren hebben een plek gekregen in een aantal liedjes. Ik hoop zo dat de inhoud mensen zal opbouwen en versterken. Dat we in elke situatie vaste grond voor onze voeten zullen vinden. Het wordt een hoopvol en positief album!”

Eind april gaan de 13 nieuwe nummers naar producer Frank van Essen die ze muzikaal rijk zal aankleden. Eind mei staan de studio opnames gepland en na de zomer verwachten we de release en geeft Martin met enkele grote concerten om het album te presenteren aan het publiek.

Binnenkort start de voorverkoop van het album op deze website.