Skip to content

Afstand, Afkeuring en Vervolging door bekering (video)

Niet iedereen is blij en staat te juichen als jij tot geloof in Jezus komt en hier open over spreekt. Je zult merken dat er nog steeds een felle tegenstand kan zijn als de naam van Jezus ter sprake komt. Waar komt dat vandaan? Wat kun je verwachten. En hoe ga je ermee om als je door je getuigenis over Jezus ‘afstand, afkeuring of zelfs vervolging’ op je pad krijgt. Martin sprak over dit lastige, maar voor veel velen zo herkenbare onderwerp in de Basis. Een eigentijdse kerk voor zoekers. 

 

2 thoughts on “Afstand, Afkeuring en Vervolging door bekering (video) Plaats een reactie

  1. Het klinkt tijdens zo’n preek zo simpel, maar in het echt zo moeilijk. Ik kan het al niet goed vinden met mijn klas, ik vind het nog zeuren sommige zullen het waarschijnlijk pesten vinden. Maar ik ben bang dat dat alleen maar erger word als ze weten dat ik christen ben en vooral als ik me dan meer als christen ga gedragen. En ik word nu soms al gek van dat gezeur.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s