Skip to content

Wat is Gods doel met jou?

“Laat me zien waar ik voor leef
Laat me voelen dat ik geef
Een moment zodat ik weet
Dat alles niet voor niets is geweest”

De eerste toespraak uit onze WK serie in de Basis, een eigentijdse kerk voor zoekers. Over een God die voor jou ‘dagen in de tijd’ reserveerde en deze dagen in een eeuwig plan wil gebruiken. Hoe zit dat nou met Gods plan en doelen? Hoe persoonlijk zijn die. En kan je ze ooit leren kennen of blijft het vaag. Of allebei… Geniet ook van het drama dat Martin voor deze serie schreef en dat prachtig wordt neergezet door Marsha en Peter (Sheila en Dylan).

3 thoughts on “Wat is Gods doel met jou? Plaats een reactie

  1. Wow, wat een prachtige hoopgevende preek. Ik ben ervan in tranen want ik zoek naar een doel! Elke dag tussen 4 muren in bed liggen kan toch niet zijn doel zijn voor mij? Ik heb weer een beetje hoop en ik zal erom bidden. Dank u Martin!!

    • Heftig klinkt dit Chris. Je bemoedigd mij weer door je reactie, maar wie weet kun je nog wel meer mensen bereiken. Ook al heeft internet veel slechte kanten, er zijn ook zulke mooie projecten als je de mogelijkheid hebt om hier tijd aan te besteden. Zelf bloggen over je zoektocht naar je doel op ikzoekgod.nl bijvoorbeeld. Er is zoveel evangelisatiewerk e.d. te doen via internet! Heel veel sterkte en zegen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s