Ruim 250 ‘vrienden’ steunen Martins werk

Een aantal weken geleden startte de actie ‘vriendenclub’ om een solide financiële basis te leggen voor het (evangelisatie en opbouw) werk dat Martin in Nederland doet. Door deze support is het voor Martin mogelijk om nieuwe muziek te blijven produceren en nieuwe initiatieven deels te bekostigen. Al ruim 250 ‘vrienden’ hebben zich aangemeld voor 3 euro per maand.

Martin: “Ik ben zo dankbaar voor deze geweldige start! Hoop dat dit zo mag doorgaan en we onze dromen in evangelisatiewerk, samen met de achterban, mogen realiseren.

Vrienden ontvangen als dank alle nieuwe albums van Martin (die ze met hun steun mede mogelijk maakten) kosteloos via de post thuis. Het fond ‘bediening Martin Brand’ wordt door OM-Nederland beheerd. Na de zomervakantie ontvangen alle ‘vrienden’ een schriftelijke bevestiging en zal de bijdrage automatisch worden afgeschreven.

Ook helpen? Lees meer!

Categorieën