Skip to content

Praise United in alle provincies! …behalve Limburg?!

Vandaag kwam het team van Praise United bij elkaar om te plannen voor 2015. We zien dat Praise United blijft groeien en veel mensen genieten van het zingen, geloof delen en een groot concert geven in een maand tijd. Wij als team zijn ook nog steeds enthousiast en kunnen melden dat in 2015 projecten zullen zijn in alle provincies van Nederland… behalve Limburg.

Dat is niet uit overtuiging. Maar we hebben geen contacten in Limburg om dit te organiseren met ons. Ken jij iemand die ons zou kunnen en willen helpen om PU in Limburg te organiseren? Wij komen graag in contact!

We zien ernaar uit om met christenen uit het hele land op te trekken binnen deze projecten. En we dromen stilletjes van een gezamenlijk concert met alle koren samen. Dat zou toch een geweldige ervaring zijn! Uit alle kerken, jong en oud, uit heel Nederland. En dan zingen over de liefde en grootheid van onze God. We zien er naar uit!

2 thoughts on “Praise United in alle provincies! …behalve Limburg?! Plaats een reactie

  1. ik vind het dat julie verder gaan dan zwolle ,nederland houd niet op bij zwolle en in oost groningen hebben het evangelie hard nodig en hoop dat jullie eens in veendam komen.Met vr gr E.Velten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s