Skip to content

Vrolijk liedje uit ‘the early years’ ;-)


Het liedje ‘U’ schreef ik samen met mijn vrienden Jaap Kramer en Wouter Nohlmans in 2005. Het is een vrolijk nummer over dankbaarheid en opgetogen zijn over de realiteit van Gods Liefde in je leven. Ik heb het al jaren niet meer live gezongen, maar als ik het nu hoor krijg ik wel een glimlach op mijn gezicht. Nog steeds sta ik helemaal achter het verhaal van dit liedje. Misschien nog wel meer als toen ik schreef 9 jaar geleden. Geniet ervan! En deel het gerust! Zal ik je de komende tijd met meer liedjes uit de oude doos blij maken?

 

2 thoughts on “Vrolijk liedje uit ‘the early years’ ;-) Plaats een reactie

 1. Vandaag de kerkdienst meegemaakt in Woudrichem.
  Martin Brand wat ben je spontaan in je geloofsovertuiging,
  en met een lach op je gezicht.Vond het een fijne dienst
  in onze eigen kerk.
  je mag een keer terug komen, er waren zoveel jonge mensen
  in de dienst ik werd er stil van.
  ga zo verder om het geloof uit te dragen.
  t. baks een oudere jongere (71)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s