Waarom scheiden je waarschijnlijk niet gelukkig zal maken

Vrijwel iedereen die gaat trouwen doet dat met de hoop en verwachting om het leven samen te beleven tot de dood jullie scheidt. Toch zijn er elk jaar duizenden mensen die een punt achter hun huwelijk zetten en dus gaan scheiden.

Elke WEEK horen zo’n 1200 kinderen dat papa en mama uit elkaar gaan en het leven voorgoed zal veranderen, met alle gevolgen van dien.

Het is duidelijk dat samen gelukkig worden en blijven nog niet zo makkelijk is. Martin sprak openhartig over dit onderwerp en hoopt je hiermee te motiveren om de moed niet op te geven. Ga voor trouw en liefde. De toespraak van Martin wordt ingeleid door twee ontroerende verhalen van echtparen die ook ontdekten dat het huwelijk niet vanzelf goed gaat maar wel ‘vanzelf’ kan ontsporen (als je niet ingrijpt)

Deel deze oproep gerust via social media en motiveer zo worstelende stellen in jouw netwerk om alles op alles te zetten om hun huwelijk en gezin te redden en hun geluk (en dat van de kinderen) opnieuw te vinden bij elkaar en God.