Skip to content

Paasvoorstelling met de Zandtovenaar en Martin Brand

Het duurt nog een half jaar, maar zandtovenaar Gert van der Vijver en Martin Brand zien er naar uit. Een wens die ze al jaren hebben gaat uitkomen. De bevriende creatievelingen hebben hun krachten gebundeld in de visuele muziektheater voorstelling ‘Dichtbij Pasen’. Een prachtige familievoorstelling waarin de thema’s uit de bekende Passie – vriendschap, verraad en vrijheid tot leven komen. Met Jaap Kramer, Henk Doest, Frank van Essen, Luca Genta en MisSion Gospelkoor! Een unieke samenwerking.

De kaartverkoop gaat al snel. Wil jij er ook bij zijn. Dat kan tot nu toe in het Schaffelaar theater in Barneveld (zaterdag 4 april) en in de Stadsgehoorzaal Kampen (donderdag 2 april). Op eerste paasdag zal het hele team een inspirerend paasconcert verzorgen in tweede Exloermond. Hierover binnenkort meer info!

7 thoughts on “Paasvoorstelling met de Zandtovenaar en Martin Brand Plaats een reactie

 1. Hallo Martin,
  Dit lijkt me een heel mooi kado voor mijn moeder, maar ik vraag me af “waar kan ik de kaartjes voor 2 april in Kampen bestellen?” Hoop dat je me hierbij verder kunt helpen.
  Vriendelijke groeten uit Lemmer,
  Henny Bakker

  • Goed idee Henny! 😉 Je kunt kaarten online bestellen bij de stadsgehoorzaal (zie link in artikel) en je zou ook met het theater kunnen bellen en telefonisch reserveren. Tot dan!

 2. Is het niet een idee om op goede vrijdag in Katwijk te komen? Ze hebben daar een soort schouwburg. Misschien kun je kijken of je iets kunt regelen met de Baptistenkerk uit Katwijk die daar in kerkt. Ook veel mensen van Stichting Piek (van het concert in juni) kerken daar en kunnen misschien helpen hierin…

 3. Hoi Martin Ik zag in je agenda staan dat je in de Basis komt 5 april samen met Gert Vijver, klopt dat, want ik las daarna dat je een concert geeft op 5 april in Exloermond. Ik zou er graag bij willen zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s