Skip to content

Vuur en Vlam tour: Lelystad

Vrijdagavond 24 oktober was het 11e concert in de Vuur en Vlam tour. Dit keer waren we in Lelystad. En ook nu werd het een unieke avond waarin we proefden van de verbondenheid die tussen christenen bestaat! We zijn familie van al die mensen die ergens op deze wereld in Jezus naam willen gaan!

One thought on “Vuur en Vlam tour: Lelystad Plaats een reactie

  1. Hallo, Zijn jullie ook weleens in de omgeving van Rotterdam of Krimpen a/d IJssel? Ik ben zelf met vriend in Hoogkerk (Gr.) geweest in de GKV, maar kom zelf uit andere kerk en aangetrouwde familie kerkt daar wel. Dus dacht ik als deze tour van Martin Brand daar ook komt dan mail ik dat even naar hen. Groet, Greetje.

    Date: Sat, 25 Oct 2014 19:12:29 +0000 To: ggroelfsema@hotmail.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s