Skip to content

Etiketten…

Etiketten plak je op jampotten, niet op kinderen…
(Ludo Heylen, docentencoach)

2 thoughts on “Etiketten… Plaats een reactie

  1. Tja, soms kan het toch handig zijn als je weet dat je kind een bepaald etiket bij zich draagt. Aangezien ze toch anders reageren dan andere kinderen en zo heb en krijg je wel handvatten om ermee om te gaan.

  2. Het vervelende is dat je kind soms “een etiket moet krijgen” om in aanmerking te komen voor verschillende soorten zorg. Ik ben zelf werkzaam in een KDC met kinderen met ontwikkelingsachterstand, autisme spectrum stoornis ed Waar we vroeger altijd zo positief mogelijk over het kind schreven moet je nu juist alle negatieve kanten zoveel mogelijk belichten om voor bepaalde zorg in aanmerking te komen. Ik las gisteren een stukje van een moeder , haar kind had nog geen “etiket” in het nieuwe plan van aanpak. Vanaf 2015 wordt alles door de gemeente geregeld… Door heel veel te volgen/ in te lezen en voor haar kind op te komen wordt hij nu opgenomen onder de noemer ” het vergeten kind ” . Afschuwelijk toch? Maar wel nodig anders zou je niet voor bepaalde zorg in aanmerking komen… Zo is het momenteel met onze zorg gesteld !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s