Extra paasvoorstelling met de Zandtovenaar

OLYMPUS DIGITAL CAMERAGert en ik zien enorm uit naar de muziek theatervoorstellingen ‘Dichtbij Pasen’. En het is nu helder dat we niet de enigen zijn. In een hele korte tijd zijn de beide voorstellingen in Kampen en Barneveld uitverkocht. Heel wat mensen waren teleurgesteld dat ze de paasvoorstelling niet konden meemaken. Reden voor ons om te gaan voor een extra voorstelling! We hebben, in overleg met theater de Schaffelaar in Barneveld, een middag voorstelling gepland op zaterdagmiddag 4 april .

De kaarten hiervoor zijn net in de verkoop gegaan. Wil je erbij zijn? Reserveer dan HIER je kaarten.

Op zondagavond viert het hele team pasen in tweede Exloermond met een aangepast programma met highlights uit de voorstelling en daarnaast meer accent op feest van de Opstanding en samenzang met Martin Brand en Gospelkoor MisSion. Ook daar zijn nog kaarten voor beschikbaar.

Dichtbij Pasen is een voorstelling met Gert van der Vijver, Martin Brand en een team multi-muzikanten/zangers. Henk Doest, Jaap Kramer, Luca Genta, Frank van Essen en MisSion Gospelkoor staan samen garant voor een muzikaal en indrukwekkend programma.