Skip to content

Luistervoorbeelden ‘Leef Vandaag’

Het wachten van honderden mensen zal deze maand worden beloond. Tijdens pinksteren zal de nieuwe cd ‘Leef Vandaag’ eindelijk verschijnen. Eigenlijk is het pinksterfeest wel een toepasselijk moment omdat veel liedjes op het album gaan over leven in de kracht van geloof. Luister nu vast naar fragmenten van alle liedjes en bestel het album hier!

Ja, ik wil het nieuwe album bestellen voor 14,50

3 thoughts on “Luistervoorbeelden ‘Leef Vandaag’ Plaats een reactie

  1. Gaaaaaf. Zie er naar uit. Ik wil hem graag bestellen maar als ik op deze link klik, dan moet ik een kortingscode invullen om de cd goedkoper te krijgen. Hoe krijg ik die?

  2. Na het horen van de luistervoorbeelden heb ik mijn bestelling onmiddelijk geplaatst. Ik denk dat deze CD nog mooier en dieper gaat klinken als de vorige. Kan niet wachten om hem te kunnen beluiisteren!! Dank u Martin!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s