Skip to content

Zomertour: deze week naar ‘Sikkenberg’ en ‘Beloofde Land’

De komende weken trekken veel Nederlanders naar hun vakantie adres. Ook de christelijke vakantieparken staan vol. Ontspanning is heel goed te combineren met inspiratie en ontmoeting, dat blijkt. Martin Brand en zijn vaste pianist Jaap Kramer zullen, in korte broek, een aantal van deze vakantieparken bezoeken met een speciaal zomeravond concert!

Tijdens deze ‘campingtour’ zingen de mannen de nieuwste liedjes van het net verschenen album ‘Leef Vandaag’ en brengen ze hun meest gewaardeerde liedjes van de afgelopen 10 jaar. Je bent van harte welkom tijdens een deze vier concerten (ook als je niet op de camping staat). Wel in stijl verschijnen natuurlijk. In de korte broek voor een warm concert.
Martin en Jaap hebben er zin in!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s