Skip to content

Liedjes van Martin Brand als koor arrangement verschenen

European Choral Club brengt een speciale catalogus uit met 15 liedjes van Martin Brand als koorarrangement.Β De afgelopen maanden is er hard gewerkt door de vaste pianisten Jaap Kramer en Henk Doest om koor- en begeleidingspartijen te arrangeren en uit te werken. De titels en voorbeelden zijn hier te bekijken.

Martin: “Ik ben heel blij dat liedjes als Jezus Nooit Gezien, Mooie Praatjes, Duizend Vragen nu door nog meer mensen gezongen en gehoord zullen worden. Ik heb gezien hoe deze liedjes landden en hoop dat de koorstukken nu overal in het land hun bemoedigende werk zullen doen.”

Martin is beschikbaar om koren en hun solisten te helpen in presentatie en expressie. Elke maand is hij bij een of meerdere koren te gast voor workshops of zelfs een gezamenlijk concert. Interesse in een workshop

2 thoughts on “Liedjes van Martin Brand als koor arrangement verschenen Plaats een reactie

  1. Hallo,
    Ik ben op zoek naar bladmuziek van “Hier staan we dan”
    Hoe kan ik daar aan komen.
    Het is een verzoek van een bruidspaar om te zingen tijdens hun trouwdienst!
    Henriette

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s