Wat te doen als er niets aan te doen is?!

De afgelopen weken stond die vraag centraal in de Basis themaserie: “gelukkig zijn in voor en tegenspoed”. Martin Brand en voorganger Peter van der Weerd wisselden elkaar wekelijks af als spreker en  delen samen een boodschap over geloven in een goede God in tijden van tegenslag en verdriet. Alle zes de diensten in deze serie zijn terug te kijken via deze LINK. Veel mensen waren bemoedigd en onder de indruk van de inhoud van deze diensten.

Martin: “Ik weet dat er via internet nog veel meer mensen naar de diensten kijken als tijdens de twee zondagse samenkomsten bij elkaar. Ik hoop en vertrouw dat deze video serie voor sommigen op precies het juiste moment de kracht zal geven om niet op te geven!”

 Luister en kijk naar deze inspirerende en praktische toespraken.