Skip to content

Zingen onder blauwe hemel

Wat een heerlijk weer hadden we zondagmiddag… We besloten spontaan dat buiten optreden toch een beter idee was dan naar binnengaan.  Er volgde een ongedwongen ‘dienst’, midden in de nieuwbouwwijk van Kampen.  Kinderen speelden met elkaar,  mensen die toevallig hun hondje uitlieten bleven even luisteren terwijl we voor elkaar konden bidden en geloof bezongen en deelden onder een open hemel. Naast gezangen, opwekking en eigen liedjes ook genoten van muziek van Louis Armstrong en Toon Hermans over vreugde en de hemel. Toch wel bijzonder… Waarom zitten we eigenlijk altijd ‘afgesloten van de buitenwereld’ in een gebouwtje als christenen? Afgezien van de doorgaans barre weersomstandigheden natuurlijk…

stroomdaldienst (1).jpg

2 thoughts on “Zingen onder blauwe hemel Plaats een reactie

  1. Wat een zegen en genade dat wij hier nog in het openbaar van Hem mogen getuigen Martin.
    En dan maar bidden en hopen dat een toevallige passant iets hoort over God, dat hem/haar aanspreekt en tot nadenken stemt. Gods zegen bij de verdere verspreiding van Zijn woord en een hartelijke groet van Alie Bakker La Grouw.

  2. Het was een prachtige dienst! Ik raak altijd geïnspireerd door jou.
    En bijzonder dat dit in de open lucht kom.
    Wat mij betreft kom je vaak in Kampen diensten verzorgen.
    Tenslotte is het niet ver van Zwolle 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s