Skip to content

Zangers welkom bij Vier Maten Glimlach

Koorzangers en solisten met een voorliefde voor het betere Nederlandstalige lied van bijvoorbeeld Toon Hermans, Frank Boeijen, Stef Bos en Annie MG Schmidt, kunnen vanaf eind  april weer hun hart ophalen. Vier Maten Glimlach, het theaterkoor project komt opnieuw naar de Voorveghter in Hardenberg en de Stadsgehoorzaal in Kampen! Deelnemers kunnen zich inschrijven om mee te zingen.

Tientallen zangers uit de regio gaven zich inmiddels op voor projecten. Zeker na de succesvolle editie in 2015 zijn de verwachtingen hooggespannen. Er is een programma gemaakt met nieuwe én oude parels uit de Nederlandse Kleinkunst. In vijf repetities werkt het koor onder inspirerende leiding van zanger/theatermaker Martin Brand en pianist Henk Doest ontspannen aan het avondvullend theaterconcert met van professionele muzikanten en zangeres Barbara Lok. Ook voor solisten uit het koor wordt plek gemaakt.

Brand en Doest zijn enthousiast over Vier Maten: “Het is voor ons zo leuk om te zien hoe mensen genieten van de muziek, het meerstemmig zingen en de onderlinge sfeer tijdens zo’n projectmaand. Er zijn niet veel plekken waar die prachtige liedjes van toen en nu worden gezongen. Ze roepen een bepaalde warmte op. Vaak blijven mensen na afloop nog gezellig nazitten met een hapje en drankje.”

Meer informatie, filmpjes en inschrijven op www.viermatenglimlach.com

One thought on “Zangers welkom bij Vier Maten Glimlach Plaats een reactie

  1. Het is een prachtig project,Martin en Henk.Onder jullie bezielende leiding kom ik elke keer weer vol energie terug van uitvoering en oefenavonden!.Daar zie je bekenden en maakt onder veel zangplezier kennis met nieuwe mensen.Ook leer je veel : zangkunst,presentatie enz. Ik zie uit naar Hardenberg en Kampen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s