Skip to content

God is geen watje… Zeker niet!

God kan niet bestaan. Want als Hij zou bestaan dan dééd Hij toch iets aan al die ellende in de wereld en in ons persoonlijke leven. Waarom wacht God (als Hij al bestaat) zo lang met rechtvaardig oordelen en een einde maken aan het onrecht en lijden om ons heen. Oordeelt God eigenlijk wel…? Hij is toch vooral liefde en zeker niet boos? Nou ja…

Afgelopen zondag sprak Martin over ‘het oordeel van God’. Een spannend thema omdat veel mensen allergisch zijn voor oordeel. Tegelijkertijd snakken we naar een oordeel en eerlijke gevolgen voor boosdoeners!  Wat zegt de Bijbel hier nou over…? We duiken voor antwoorden in het spannende verhaal van Jona, toch wel een regelrechte kinderbijbel klassieker…

Check het filmpje hier.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s