Skip to content

Jaap werd ’s nachts wakker en bad…

“Tot morgen vriend, dan mogen we weer! Ik heb er zin in! Ik zie je om 09:00 uur in de kerk. Hier is het adres…” Het mailtje dat ik de avond voor mijn hartstilstand aan mijn goede vriend en pianist Jaap Kramer schreef was kort. Niemand kon vermoeden dat ik de volgende ochtend om 09:00 uur op de intensive care in coma zou liggen…

Maar Jaap werd wakker, rond de tijd dat mijn hart plotseling stopte. Hij had een nare droom gehad en besloot te bidden voor mij. Een bijzonder verhaal dat mij raakt. Vorige week vertelde Jaap zijn droom en zongen we samen. Het filmpje hiervan is door veel mensen bekeken op Facebook. Kijk het hier terug. 

 

One thought on “Jaap werd ’s nachts wakker en bad… Plaats een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s