Skip to content

Praise United Huizen en Drenthe!

We beginnen het nieuwe jaar goed door gelijk twee grote Praise United koren te starten. In zowel Huizen én in Drenthe gaan we DV los in januari. Je kunt je opgeven en meezingen! Geef je maar op via www.praiseunited.nl

Ook in 2017 hoop ik, samen met Henk Doest en ons team, lekker door te gaan met Praise United. Naast de projecten in Huizen en Drenthe volgen ook PU’s in Friesland, Katwijk, Emmeloord, Almkerk, Apeldoorn en nog meer… Waarom? Het samenkomen met mensen uit alle kerken en achtergronden en samen over God zingen en iets van ons leven en geloof met elkaar delen is gewoon zo gaaf en opbouwend! Het samen lachen, genieten van meerstemmige muziek instuderen, bidden, eten, nieuwe vrienden ontmoeten…
Het is steeds weer nieuw en verfrissend om te doen, ook na tientallen projecten waaraan al duizenden mensen meededen. Helemaal omdat we merken dat we gezegend worden door God die ons nieuwe inspiratie, liefde en enthousiasme geeft. Dus ik heb zin in 2017!
Tot zings!

handtekening_transparant2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s