Met 1500 mensen kerstfeest vieren!

Voor het eerst organiseerden Praise United en AT-Tickets samen het grote Praise United kerstconcert in de Zwolse IJsselhallen. Met een koor van 250 mensen en zo’n 1300 mensen in de zaal werd het een indrukwekkende avond vol massale samenzang, inspirerende gastoptredens van Elise Mannah, vaste PU-zangeres Talitha Nawijn en Martin Brand.

Uit het hele land kwamen de koorzangers twee zaterdagen naar Zwolle om zich voor te bereiden. En het resultaat was hartverwarmend en feestelijk. Wat ons betreft zeker voor herhaling vatbaar.

Terwijl we nagenieten van deze belevenis is het team van PU al weer aan het vooruitkijken. In januari beginnen namelijk nieuwe Praise United projecten in Huizen en Drenthe (waar zelfs een tour langs 3 plaatsen wordt georganiseerd). Opgeven kan via www.at-tickets.nl