Skip to content

Met volle kracht richting premiere!

Vandaag met regisseur Anneke Doest gewerkt aan de montage van mijn voorstelling. Het wordt zo gaaf! Over enkele weken gaat het doek op voor mijn eerste solo theaterprogramma ‘Hollandsche Nieuwe’. Met 12 gloednieuwe liedjes, verhalen en scene’s… Ik heb er enorm veel zin in! Kom jij kijken bij een van de eerste vier shows?

Reserveer voor Rijssen, Dronten of Barneveld. De voorstelling in Leeuwarden is inmiddels uitverkocht. In deze avondvullende show wordt ik terzijde gestaan door mijn twee vaste muzikanten Jaap Kramer en Henk Doest.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s