Skip to content

Vaderliefde

Romeinen 8:15 U hebt de Geest niet ontvangen om opnieuw als slaven in angst te leven, u hebt de Geest ontvangen om Gods kinderen te zijn, en om hem te kunnen aanroepen met ‘Abba, Vader’. 16 De Geest zelf verzekert onze geest dat wij Gods kinderen zijn.

De afgelopen week ben ik steeds bezig met een klein stukje, deze paar zinnen, uit de Bijbel. Deze woorden hebben enorme gevolgen als ze waarheid worden in je leven. Voor mij is dit een basis voor mijn geloof geworden. Dieper dan ik voelen kan. Dieper dan ik denken kan. Dieper dan ik uit kan leggen met woorden. Dieper nog… WEET IK dat God bestaat en sterker nog dat Hij van me houdt. Echt van me houdt. Het is contact en zo anders dan alle andere relaties, hoe tof en belangrijk ook, die ik heb.

Ja, ik weet dat het voor veel mensen heel vaag zal klinken wat ik schrijf. Sommige dingen moet je zelf meemaken en ervaren voor je het kunt ‘begrijpen’. En zelfs dan blijft het wonder.

Voor mij is de liefde van God een enorme bron van rust, vertrouwen en blijdschap heel diep van binnen. Niet uit te leggen. God geeft het door de Heilige Geest. Als antwoord op gebed. Op zoeken naar meer dan theorie. Weet jij waar ik het over heb? Geweldig! Nog niet? Geweldig, want dan mag je gaan ontdekken hoeveel God van je houdt en wat een onvoorstelbare ontdekking het is om Hem te leren kennen.

3 thoughts on “Vaderliefde Plaats een reactie

  1. Men. Brand ik ben een groot fan u ik krijg ook alle cd’s wanneer er één is uitgekomen. Nu mijn verhaal (ik ben niet zielig !!!) ik zit in rolstoel in een aangepaste woning met hulp wanneer nodig en ik heb epilepsie met veel aanvallen heb u nooit durven te schrijven maar nu wel heb erg veel aanvallen en daardoor soms erg verdrietig gelukkig weten dat er weinig maar weet dat zo mooi is dat er cd’s van u míj weer gelukkig maken wanneer u in mijn woonplaats bent zit met de rolstoel achterin en soms moet ik huilen en als u dan door het midden pad liep naar uw opa en oma keek u ook even naar mij. men. Brand ik ben mijn hele leven al Nederlands Hervormd en ik wil u graag heel graag bedanken voor alle prachtige dingen en ik hoop en bidt dat u dit nog heel lang mag blijven doen en dat ik daar getuige van mag zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s