Skip to content

Hebzucht Overwinnen

Steeds meer gezinnen – en ook jongeren al – leven met een problematische schuld. Wie rijk wil zijn moet niet zijn vermogen vermeerderen maar zijn hebzucht verminderen zei Plato. Koopkracht is, volgens ‘Loesje’ de kracht om iets te laten liggen wat je niet nodig hebt.  Ook voor mij lastig hoor.

Veel van ons voelen de innerlijke drang om (spullen) te kopen, juist als we niet lekker in ons vel zitten. Waarvan is hebzucht een symptoom? Wat zijn de gevolgen van toegeven aan hebzucht. En belangrijker: hoe komen we er zo snel mogelijk vanaf? Wat zegt Jezus erover. Deel deze toespraak gerust.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s