Indrukwekkend: hoe jouw pijn zin krijgt

Vanmorgen diep geraakt en aangemoedigd door het bijzondere verhaal van Jay en Katherine Wolf. Twee succesvolle en veelbelovende jonge geliefden met een baby van 6 maanden oud.  Van de een op de andere dag veranderde hun leven compleet toen Katherine een zware beroerte kreeg.

Christmas 2015 Family Photo Portrait_Emily Blake
Portrait of the Jay and Katherine Wolf with their two children

Na coma werd ze – wonder boven wonder – wakker en zag de totale toekomst er anders uit. Ze kon bijna niets meer…Vandaag de dag reizen ze de wereld over en delen ze hun verhaal over de ‘zin van het lijden’ en wat ze hebben geleerd. Het is een eerlijk, hoopvol en krachtig verhaal. Ik kreeg er tranen van in mijn ogen en mijn hart stond in vuur en vlam. Ik wil hun verhaal graag met je delen.

“Veel van wat Katherine zegt herken ik wel. Ziekte, kwetsbaarheid, beperkingen en onzekerheid brengen een nieuwe verbondenheid mee. Anderen die lijden komen ineens dichtbij. We kunnen elkaar ineens begrijpen en raken. En wat we samen delen voelt minder hopeloos. En daardoor krijgt zelfs het moeilijkste lijden ergens een lichtpunt. Juist in het diepste donker schijnen de sterren het meest zichtbaar. En God wordt zichtbaar in kwetsbaarheid. Dat geloof ik”

Luister en kijk hier naar hun verhaal. Ik ben benieuwd naar je reactie. Het filmpje is helaas niet ondertiteld.