Skip to content

Grote Praise Concerten in Assen en Hoogeveen

Praise United zal vrijdag a.s. voor het eerst in Assen zijn! Met een groot projectkoor, live band en onder leiding van Martin Brand en Talitha Nawijn (o.a. bekend van Opwekking) wordt uitbundig gezongen. Van Opwekking tot Psalm. Van Black Gospel tot luisterliedjes en hymnes. Iedereen is welkom om het feest mee te vieren.

Martin: “Het was zo gaaf om dit concert voor te bereiden met zoveel verschillende mensen. De eenheid en openheid was gelijk te merken. En het koor klinkt krachtig, heerlijk om met ze mee te zingen.  Al komen we uit verschillende kerken, zijn we jong en oud… We bezingen de liefde van God die dat allemaal overstijgt en ons met elkaar verbindt. Ik hoop dat veel christenen uit Drenthe erbij zullen zijn vrijdag en dat we een inspirerende praise avond zullen beleven. Dat we merken dat God bij ons is en we versterkt zullen worden in ons geloof! Het thema is: ‘God de Vader”

Tickets voor 5 euro zijn te reserveren via www.at-tickets.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s