Elke dag een liefdesbriefje…

De afgelopen week ben ik een paar keer aangesproken en kreeg ik zelfs mailtjes waarin mensen me bedanken voor de toespraak over ‘de liefdestaal van cadeautjes geven’.

Het is best een makkelijke taal om te leren spreken. Lekker concreet en praktisch. Naar de juiste persoon uitgesproken heeft het de kracht om liefde te delen.  Enne… het is heel leuk om iemand van wie je houdt te verrassen.

Ik sprak een man van middelbare leeftijd die sinds een week eerder opstaat om zijn vrouw, waarmee hij al jaren is getrouwd, te verrassen met een ontbijtje en een klein liefdesbriefje. Het effect was geweldig om te zien. En een andere vrouw dankte me voor de toespraak omdat haar man ineens kleine cadeautjes voor haar meeneemt. Zelf heb ik ook een paar keer extra iets voor Susanne meegebracht. ‘Waarom’ zei ze?  ‘Omdat ik aan je dacht’.

Leuk om te zien en te horen dat een toespraak echt verschil kan maken… als mensen er zelf iets mee willen doen natuurlijk. Soms heb je daar een klein zetje voor nodig. Of een inspirerend voorbeeld. Zoals mijn opa voor mij was. Ik vertelde erover in deze toespraak.

One thought on “Elke dag een liefdesbriefje…

  1. Martin, je hebt me in tranen met deze dienst. Zelf heb ik nooit het geluk gehad om een cadeautje te mogen ontvangen! Dit heeft mij veel pijn gedaan! Ik gaf hem af en toe iets speciaals.
    Na 20 jaar huwelijk en 3 kinderen verder heeft hij voor een andere vrouw gekozen!
    Toch dank ik DIE HERE voor die tijd.
    Dank u Martin.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s