Hollandsche Nieuwe in reprise!

Vanwege alle lovende kritieken én het feit dat de try out voorstellingen in januari zo snel uitverkocht waren heb ik besloten om na de zomer Hollandsche Nieuwe nog 6 x te spelen.

In Groningen, Gouda, Barneveld, Emmeloord, Leeuwarden en Kampen! Bewust in sfeervolle kleine theaterzalen Meer info en reserveren 

Waar gaat de voorstelling over?

In zijn eerste cabaretprogramma ‘Hollandsche Nieuwe’ laat zanger/theatermaker Martin Brand zich van een ‘nieuwe’ kant zien.  Hollandsche Nieuwe is een speelse voorstelling over bestaansrecht vol nieuwe luisterliedjes, hilarische sketches, spontane interactie en verhalen die af en toe ineens de diepte ingaan.

Na enkele hartstilstanden is Martin de oude niet meer geworden. Maar de nieuwe durft hij eindelijk te zijn! Zijn muzikale linker- en rechterhand Henk Doest en Jaap Kramer spelen op verschillende instrumenten de sterren van de hemel en samen laten deze mannen je genieten van een (h)eerlijk avondje muziektheater.

Hieronder een trailer met beelden van en reacties op de try outs.

3 comments

  1. Hoi Martin!

    Het was al een feest om afgelopen jaar met Praise-United XL mee te mogen doen, maar dit lijkt ons, mijn man Edwin en mij ook ontzettend leuk om eens mee te maken 😄!

    Zijn de data al bekend van deze voorstellingen, en als Echte blauwvinger is Kampen het meest handig/geschikt…

    Alvast hartelijk bedankt voor je info!…. enne ook dat verhaal van je opa en de liefdesbriefjes: Super inspirerende tip voor de langere getrouwde husbands ( hopelijk 😃! )
    Hart.groetJus, Temara en Edwin Noordhoek 👍💒

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s